/ Allmänt / Tankar och Funderingar /

Är inte Depp!

Har fått mycket meddelanden ang mina singelinlägg.
Vill bara förstärka att många av mina inlägg är tankar och funderingar som jag framförallt "får fram" från kunder, vänner och andras inlägg på sociala medier.
Vissa tankar är självklart personliga men mycket är generellt.
Det är ABSOLUT inte svårt att träffa någon!
Det är minsta problemet, faktiskt!
Det handlar om att vara i rätt sinnesstämning att vara mottaglig och faktiskt i rätt fas mentalt för att kunna ha energi över och lägga på en relation och en partner, annars blir det ju inte bra om all din energi går åt till att du behöver läka, landa eller stärka dig själv?
Det handlar även om att träffa någon som kompletterar dig på ett positivt sätt, att ni bägge klickar och tillför något bra i varandras liv
Ibland vet man inte varför mannarnas till varandra, det är just därför jag inte tror på onlinedejting, hur ska du känna en känsla via en "platt" bild och lite text?
Det ger ju såklart en uppfattning om personen men absolut ingen känsla.
Många verkar tro att "hitta" någon partner är lätt, det är självklart upp till var och en hur mycket det betyder att det faktiskt är någon som inte "bara" är någon, eller om man faktiskt vill ha mer än så.
Jag vill ha mer så, inte bara en person som är snäll, jag behöver hitta känslan och den vet man först när man känner den ☺️
Jag har verkligen inte bråttom, jag är långt ifrån desperat och jag är faktiskt tillfreds med mitt liv ändå, och fram till dagen då allt känns rätt så har jag det bra ändå.
MÅNGA människor idag är också otroligt beroende av att ständigt känna "ruset" , spänningen, bekräftelse och uppmärksamhet och när vardagen "kickar" in så söker många dom kickarna via nätet som är otroligt tillgängligt idag!!
Att "världen" är öppen är på gott och ont!
Förr träffade "Lisa" kanske "Bengt" i byn eller möjligtvis "Bertil" i grannbyn! Hon funderade aldrig över om "Gert" i Sthlm skulle va bättre eller inte!
Vilket givetvis också gjorde att många levde kvar i olyckliga förhållanden men jag tror också att många va nöjda och gjorts det bästa av det än att bli förvirrade över att "världen" va stor. Så på gott och ont! 
Så misstolka inte mina inlägg att jag är Depp, för det är jag verkligen inte.
Skriver för många som är depp, låga eller funderar liknande.
Jag älskar inspirera, stötta och hjälpa ❤️
Många skickar pm och skriver att mycket av det jag skrivit är precis som dom känner men jag lyckas sätta ord på det! Det gör mig glad ❤️🙏🏻
Och JA, jag har hittat känslan på mina 10år som singel, vid något tillfälle var jag i fel läge i livet och var rädd för att släppa in, något tillfälle har avståndet stoppat och andra tillfälle har jag bara inte vågat blir sårbar tyvärr.
Men jag tror mycket på att saker händer av en mening, det kommer till dig när allt är rätt 😍
Innan dess njuter jag av all tid jag lägger 100% på mina barn och inte behöver dela upp tiden på någon annan, satsar på mig själv och mitt jobb.
Jag vänder ALLTID allt till det positiva! Det är sjukt bra att göra så.
Prova ska ni se, även om det känns negativt så leta upp något positivt med det! Jag lovar du hittar något, något du ex lärt dig av det mm. 
🤗❤️