/ Allmänt / Tankar och Funderingar /

Dejta 2020

Jag kan sakna hur man gjorde förr.


Charmen och blicken man gav till varandra , man smög in små inflikar i samtal för att få kontakt och man försökte på ett charmigt sätt fånga varandras uppmärksamhet.


Man avvaktade något men gav ändå en "Hint" om att det fanns ett intresse, det såddes ett frö och när tiden kändes rätt så skickades ett sms eller man tog följe efter festen man sågs på och man kände sig varm i hela kroppen.


Man skiljdes åt utan att någon pressade sig på, på något sätt. Ingen förväntades sig någon bara för man haft sällskap på väg hem.


Fröet växte och man inväntade rätt läge för någon av en som ev föreslog att gå på bio eller ses på annat sätt. Tiden dit hade känslorna vuxit och sömnlösa nötter med funderingar och tankar som gjorde en varm och man somnade tillslut med ett smile efter det sista sms:et passerats med ett gulligt "Sov Gott"


Inga emojis som förvirrade ( för det fanns inte 🤣).


Något växte hos bägge, utan press och krav. På Bion smög händerna ihop och det pirrade i hela kroppen pga fröet som en gång planterats och vuxit och gjorde att känslan när händerna möttes blev kraftig och gick som elektricitet  genom hela kroppen, det var starkt! 👊🏻


Det saknar jag!


Charmen, ödmjukheten, försiktigheten och utan press, förväntningar och krav.


Idag möts nu av stress, förväntningar och att det nästan blivit normalt att man ligger först och frågar sedan?!


Ingen elektricitet, inget frö eller känsla har hunnits byggas upp, frågorna om dig som person och intresse om vad du tycker om att göra om dagarna finns inte, utan det kommer frågor om vilken ställning man gillar, om man gillar mycket sex, vill du ha något seriöst?, och om man är undergiven eller inte!


Givetvis är vi olika och vissa vill ha det så men KOM IGEN , att förutsätta att ALLA går igång på det är ju så är ju bara idioti! För vet ni, NEJ , alla gillar verkligen inte det!


Om man söker seriöst?, den frågan fanns ingen som ställde när jag växte upp?, hur kan man ens veta det innan man träffats tänker jag?


Personligen är väl målet att träffa någon seriöst, men hur kan jag veta på förhand? Känslor går inte styra.


Så Nej Tack för nutidens "charmörer"


Ta mig tillbaks som det va förr ❤️🙏🏻#dejting2020