/ Allmänt / Tankar och Funderingar /

I dag känner jag mig lite ledsen och låg

Idag känner jag mig lite ledsen och låg.
Ibland har man sådana dagar.
Reflektioner, tankar, funderingar, känslor, historia och översikt lyfter fram både glädje och tårar.
Saker i livet man tänkt sig skulle vara annorlunda i nutid, saker som betytt mycket som lämnat mig i livet och hur livet kunde sett ut om inte...
Jag är en väldigt positiv människa och förespråkar alltid att man ska lyfta fram allt positivt först ÄVEN om det negativa tagit över med hästlängder så är det hjärnans sätt att fungera att alltid automatiskt lyfta fram det negativa före, som om det finns en mening och möjligtvis att det skulle vara nyttigt för oss att känna smärtan då och då. Men med rätt tankar så kan du vända detta , fast ibland går det inte att stoppa och det är förmodligen inte meningen heller, vi behöver dagar som är lite låga och ledsna, för att förstå skillnaderna på glädje och sorg.
Jag, precis som många andra bär min sorg, en sorg jag önska på ett sätt jag slapp, men samtidigt är det ju det som gör mig till den jag är.
Att få landa och tycka synd om sig själv lite grann är ok, för många gånger kan det vara berättigat, att få lov att vara svag och släppa garden något.
Detta är ju något vi alla upplever ibland, framförallt i vuxen ålder men det är lite tabu att tala om till andra. För då kan folk tycka synd om en och se en som svag och liten. Just därför är jag öppen med det för att visa att det faktiskt är ok att säga, idag känner jag mig ledsen och låg!
Men det betyder inte att jag är missnöjd och otacksam, det betyder inte att jag är det i morgon, det betyder inte heller att jag rasat och är deprimerad! Är bara lite ledsen idag.
❤️🙏🏻