/ Allmänt / Tankar och Funderingar /

Kärlek

Att ha någon vid sin sida som älskar en och som väljer att spendera varje minut med dig är underbart. Någon som väljer dig alla dagar i veckan och visar att du är viktigare än någonting annat. Som gärna lägger sin hand om dig för att den vill av hela sitt hjärta, för att känna din närhet.
Att ligga nära varandra när man sluter ögonen och va nära varandra när man vaknar igen. Att du vill spendera varje minut med denna människa för resten av ditt liv..
Det är väldigt få människor i livet som fått uppleva detta, detta fantastiska möte mellan två människor som blir ett för att dom vill, inte för att dom borde, måste eller ska. Utan för att inget annat är viktigt än att stötta varandra genom livet och älska varandra, även varandras sämre stunder.
Ingen tanke någonsin på att se efter någon annan, falla för frestelsen  eller ens vilja se om det möjligtvis finns någon bättre.
Att två människor funnit varandra och älskar varandra och som bestämt sig att det ska fungera och att det är dom och ingen annan.
Väldigt få får uppleva detta.
Var rädda om varandra, sluta aldrig respektera varandra och ta inget föregivet.
❤️🙏🏻
Jag har inga problem att vara själv, men om man har turen att träffa någon som jag beskriver i texten så är det givetvis optimala, för mig i alla fall. Men få får uppleva det och jag är hellre ensam än att bara ha någon för sakens skull. Finns ju inget värre än att vara ensam i en relation, då är det 100 ggr bättre att vara ensam utan en relation ☺️
Är en ganska djup och en människa med mycket tankar som måste ut. Jag har fullt upp med mina barn, jobb och mig själv så det finns ingen tid att jaga. Har oxå varit ensam länge nog för att veta vad jag önskar i mitt liv, och känner jag inte "känslan" för någon så mår jag bättre ensam. Mitt liv är lyckligt på många sätt och för att jag ska ändra på mitt liv för att göra plats för någon , så ska det vara någon som kan tillföra och komplettera, inte kompromissa i mitt liv, nej Tack!
(null)

Kram Therése